Recept 05 (0 stemmen)

kipsalade met banaan en kerrie

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De kipfilet gaarkoken in 0,5 l water met het bouillontablet en wat zout.
  2. Het kippenvlees in stukjes snijden/trekken.
  3. De ongeschilde komkommer in kleine blokjes snijden en de tomaten in stukjes. De peterselie fijnhakken.
  4. De stukjes kip voorzichtig omscheppen met de komkommerblokjes, stukjes tomaat, fijngehakte peterselie en de in blokjes gesneden gekookte aardappelen.
  5. Vermengen met een sausje van de fijngeprakte bananen, de olie, het citroensap, kerriepoeder, wat zout en iets suiker.
  6. Het slaatje in een schaal doen en garneren met uitgelekte schijfjes perzik.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?