Kiprolletjes met aubergine

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - snijd de kipfilet in de lengte in 8 stukken, bestrooi met peper en zout en wikkel elk stuk in een plak bacon, zet vast met een coctailprikker
  2. - verhit 1 el olijfolie in een braadpan en fruit de ui 8 min
  3. - bak de aubergine de laatste 5 min mee
  4. - schep de tomatenpuree erdoor en schenk 125 ml heet water in de pan
  5. - stoof de aubergine met het deksel op de pan in 4 min verder gaar, breng op smaak met peper en zout
  6. - verhit ondertussen in een koekenpan 2 el olie en bak de aardappelpartjes in 10 min goudbruin en gaar, schep ze af en toe om, kruid naar smaak met de toscaanse kruiden
  7. - verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip gaar, keer regelmatig
  8. - leg de kipfilet op 4 borden en serveer met de groenten en de aardappelpartjes

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?