Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. In een ruime kom de in stukjes gesneden kipfilet samen met de kerriepoeder,de vissaus,de fijngesneden look,de kokosmelk en de suiker samen goed mengen.
  2. De kippeblokjes op de spiesjes steken op lengte laten ,niet samenduwen.
  3. Voor de PINDA-saus neem je:
  4. -1/2 blik kokosmelk
  5. -1/2 el garnalenpasta
  6. -3 el suiker
  7. -sap van 1/2 citroen(mag minder,naar smaak)
  8. -2 el vissaus
  9. -90 gr ongezouten pindanoten (fijngestampt)
  10. Doe al deze ingrediënten in een steelpannetje en breng het zachtjes aan de kook,blijven roeren tot mooie saus.
  11. Bak de spiesjes en serveer met de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?