Altijd weten wat je gaat eten?
kippesoep
Bereidingswijze
- zet de soepkip op in ketel met water, prei, wortel en selder
- laat 1u30 koken.
- bouillon zeven door dunne handdoek, maak een roux van boter en bloem, voeg de bouillon en bouillonblokjes toe en laat doorkoken. Af kruiden met peper
- soepkip van vlees ontdoen en in fijne stukjes snijden, bij de soep voegen. serveren met een scheutje room
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kookaholic op 09 januari 2014 om 10u33
Kan ook op snelle wijze, neem hiervoor kippevleugels, laat die 30 minuten tot uur koken, en je hebt een beetje vlees voor in soep.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?