Altijd weten wat je gaat eten?
kippesoep met koriander
Bereidingswijze
- kuis de wortelen en de knolselder en pel de zilveruitjes
- snijd de zilveruitjes in 4 en snijd de wortelen en knolselder ook fijn en doe in een pot
- doe er water in zout en de kippeboullion blokjes en kuipje
- leg hier de kippebouten op zorg wel dat je ze na het koken nog uit de pot kunt nemen
- kook dit 1.15 uur
- als de soep gekookt is neem de kippebouten uit de pot
- snijd wat van het kipppevlees fijn en meng dit met een beetje mascarpone,
- maar zodanig dat je meer vlees hebt dan mascarpone
- hak de verse koriander fijn
- doe de nog hete soep in een diepe bord
- leg er de quenelle in die je maakt van het mengsel met de mascarpone;
- werk af met de fijngehakte koriader
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?