Recept 05 (0 stemmen)

kippenworst met puree van bloemkool en waterkers

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook met het blokje kippenbouillon. Laat de bloemkool gaar worden gedurende 10 minuten. Giet af en bewaar 2 DL kookvocht
  2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de worsten op een matig vuur gedurende 8 minuten langs elke kant. Prik niet in de worsten
  3. Plet de bloemkool met een vork en meng er de zure room en de waterkers onder. kruid met peper en zout
  4. Haal de worsten uit de pan en hou warm. Blus de pan met 2DL kookvocht van de bloemkool en schraap de braadresten los. Laat 3 minuten stevig doorkoken
  5. Liefhebbers kunnen 1EL mosterd door de saus roeren
  6. Verdeel de worsten over de borden samen met de bloemkool-waterkerspuree en natuuraardappelen. Lepel er de saus rond

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie