kippenvinken in fruitige kerrie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding 10 min. - Snipper de sjalot fijn. - Snij de wortelen in schijfjes. - Laat de ananas en de abrikozen uitlekken Bereiding (40 min.) Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de fijngesnipperde sjalot. Schep de gestoofde sjalot uit de kookpot en zet opzij. Leg de kippenvinken in het midden van de kookpot en laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelschijfjes, de gestoofde sjalot, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat 20 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Laat nog 5 min. sudderen. Bind de saus lichtjes met wat instantsausbinder. Afwerking Serveer met tarwegriesmeel (couscous).

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?