Recept 05 (0 stemmen)

kippenvinken in een fruitige kerrie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit wat olijfolie en stoof de sjalot. Schuif de sjalot opzij en leg de kippenvinken in het midden van de kookpot. Laat aan alle kanten kleuren. Voeg de wortelen, de bouillon, de rozijnen, de kokosmelk en de kruiden toe. Dek af en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Voeg de uitgelekte stukjes ananas en abrikozen toe. Bind eventueel lichtjes met wat instant sausbinder. Serveer met tarwegriesmeel (couscous).
  2. Bron: © Smakelijk! 4 (Colruyt)
  3. Serveersuggesties
  4. Kippenvinken kan je in diepvries vinden in de Colruyt

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie