Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
-
50 g Solo Vloeibaar
- 4 cl rum
- 50 g bruine suiker
- 25 g mosterd
- 0.5 lepel azijn
- 2 stuks kruidnagel
- 1 laurierblaadje
- enkele blaadjes platte peterselie
Bereidingswijze
- Snij de kip in blokjes en prik ze op de spiesjes.
- Maak een marinade van rum, Solo, suiker, mosterd, azijn, kruidnagel en laurier.
- Laat een 5-tal minuten doorkoken zodat je een dikke stroperige massa krijgt.
- Borstel de stroop over de kippenspiesjes en bak gaar in wat Solo.
- Schik mooi op een bord en versier met wat platte peterselie.
Tip
Laat de marinade een uurtje rusten. Zo vermengen de smaken zich beter.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Solo op 31 mei 2013 om 18u48
Inderdaad een heerlij idee Liesvd!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?