Kippensoep met soja en sesamolie

3 (3)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Garnering :

Bereidingswijze

  1. Kook de kippenbout gaar in de bouillon. Dit neemt meestal een klein uurtje in beslag. Haal de bout eruit, verdeel het vlees in kleine stukjes en hou dit even apart. Snij de lente-uien in ringen en laat dit samen met de sojascheuten glazig bakken in de sesamolie. Voeg de bouillon toe en laat alles een half uurtje sudderen. Giet de sojasaus erbij en breng de soep verder op smaak met zout en peper. Voeg ten slotte de stukjes kip toe. Serveer de soep en strooi 5 korianderblaadjes in elk bord.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door nadine goderis op 13 oktober 2009 om 23u58

een eenvoudig maar superlekkere soep het eens wat anders bedankt

Hoeveel sterren geef jij dit recept?