Recept 05 (0 stemmen)

Kippensatés met curry en ananas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. . Snijd de sjalot en de ananas in stukjes. Kook de rijst gaar.
  2. Smelt de Alpro soya Bakken en Braden in een steelpannetje en stoof de stukjes sjalot.
  3. Voeg de bloem toe en giet er al roerend de Alpro soya Drink Nature bij. Voeg het kurkumapoeder, peper en zout toe en laat de saus indikken op een laag vuurtje. Snijd de ananas in kleine blokjes en gooi ze op het einde in de saus.
  4. Snijd elke kipfilet in de lengte in vier stukken. Schuif ze over een satéstokje, strooi er wat curry poeder over en bak ze in wat Alpro Bakken en Braden.
  5. Serveertip: schep wat rijst op een bord en leg er twee kippensatés naast. Werk voorzichtig af met saus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?