Recept 45**** (8 stemmen)

Kippenrol met champignons en mosterdpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gerechten met kip

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de champignons schoon en snij ze in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalot. Stoof nu de chamipgnons met de sjalot gaar in een eetlepel Solo.
  2. Voeg de dragon toe en kruid af met peper en zout.
  3. Snij de kipfilets over de lengte half door (zoals je een broodje zou snijden) en vul ze met de paddenstoelen. Sluit de kipfilets, leg ze op wat versheidfolie en rol ze stevig op. Leg deze rolletjes zo’n 15 minuten in de koelkast.
  4. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in gezouten water gedurende 20 minuten. Giet af. Pureer ze nu met de melk, light room, 3 eetlepels Solo, mosterd en peper en zout.
  5. Verwijder de folie van de kippenrollades en braad ze in wat Solo in zo’n 5 minuten per kant goudbruin.
  6. Snij de rollade eventueel nog in schijfjes en serveer ze op de borden. Schep er de puree bij en werk eventueel nog af met wat bieslook of peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (8)

Gepost door Magda13 op 20 januari 2015 om 10u53

Een goed gerechtje voor mensen die geen melkproducten eten, zo kan je ook een lekker maaltijd voorschotelen.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie