Recept 45**** (1 stem)

Kippennuggets met pasta

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Werkwijze:
  2. Snijd de kipfilets in stukken en maal ze vervolgens fijn met de mixer,doe er het ei bij en kruid flink met peper & zout en mix onder elkaar .
  3. Voeg beetje bij beetje room toe tot u een mooie schepbare massa bekomt.
  4. Maak hiervan kleine (min of meer)platte balletjes die u daarna in paneermeel rolt en een uurtje in de koelkast laat opstijven .Maak ondertussen een blonde roux met boter,bloem en melk,smelt hierin de Cambozolakaas op een zacht vuurtje.Kruid met peper & muskaatnoot en hou warm.
  5. Kook de pasta naar keuze ,al denté,bak de kippen nuggets in boter lekker knapperig.Schik alles op grote borden en overgiet de pasta met de kaassaus .Smakelijk !

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie