Recept 45**** (3 stemmen)

kippenleverpastei

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Paté

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De kippenlevers, het gehakt de ajuin samen fijn malen ( in de gehaktmolen of de blender)
  2. De eierdooier, de bloem en de kruidden er onder mengen.
  3. het geheel goed mengen
  4. Intussen de oven voorverwarmen op 220°C
  5. De ovenschaal of pasteipotje inboteren.
  6. Alles in de de ovenschaal of pasteipotje doen en afdekken met het dekseltje of met wat zilverpapier
  7. Eén uurtje bakken op 200° à 225°C

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door suzanne jacobs op 08 januari 2014 om 10u32

Bedankt vr recept v heerlijke paté! zelf doe ik er een flinke snuif "foelie" bij dit zacht maar pittig kruid maakt je paté en vleeskroketten smaakvoller

Hoeveel sterren geef jij dit recept?