kippenleverpastei

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. De kippenlevers, het gehakt de ajuin samen fijn malen ( in de gehaktmolen of de blender)
  2. De eierdooier, de bloem en de kruidden er onder mengen.
  3. het geheel goed mengen
  4. Intussen de oven voorverwarmen op 220°C
  5. De ovenschaal of pasteipotje inboteren.
  6. Alles in de de ovenschaal of pasteipotje doen en afdekken met het dekseltje of met wat zilverpapier
  7. Eén uurtje bakken op 200° à 225°C

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door suzanne jacobs op 08 januari 2014 om 10u32

Bedankt vr recept v heerlijke paté! zelf doe ik er een flinke snuif "foelie" bij dit zacht maar pittig kruid maakt je paté en vleeskroketten smaakvoller

Hoeveel sterren geef jij dit recept?