Kippenhaasjes, couscous met marokkaanse aroma's en zijn groenten

Wil je vanavond een echte Marokkaanse couscous maken? Probeer dan dit simpele recept met weinig ingrediënten. Succes verzekerd!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de couscousgroenten volgens de instructies op de verpakking. Breng op smaak met zout en peper. Zet opzij. Bestrooi de kippenhaasje met Marokkaanse kruiden. Verhit de olie in een pan en voeg de kippenhaasjes toe. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuurtje. Breng water aan de kook. Giet de couscous met specerijen in een grote kom en overgiet met kokend water. Laat zwellen. Voeg het nootje solo toe en meng. Dien de kippenhaasjes op samen met de couscous en de groenten.

Tip

Voor je Marokkaanse couscous gebruik je best dezelfde hoeveelheid water als couscous. Zo absorberen de korrels al het vocht.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?