Recept 05 (0 stemmen)

Kippenhaasjes, couscous met marokkaanse aroma's en zijn groenten

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereid de couscousgroenten volgens de instructies op de verpakking.
  2. Breng op smaak met zout en peper. Zet opzij.
  3. Bestrooi de kippenhaasje met Marokkaanse kruiden.
  4. Verhit de olie in een pan en voeg de kippenhaasjes toe. Laat aan beide kanten bakken op een zacht vuurtje.
  5. Breng water aan de kook. Giet de couscous met specerijen in een grote kom en overgiet met kokend water. Laat zwellen.
  6. Voeg het nootje solo toe en meng.
  7. Dien de kippenhaasjes op samen met de couscous en de groenten.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie