Ingrediënten voor 4 personen
- 12 kippendrumsticks
- 2 venkelknollen
- 200 gr gedroogde abrikozen
- 1,5 dl droge witte wijn
- ciderazijn
-
- kruidentuiltje ( flesje)
- dragon (flesje)
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Snij de venkelknollen in kleine blokjes.
- Verhit 2 eetlepels solo in een kookpan en kleur de drumsticks rondom goudbruin, kruid met pezo en 1 eetlepel kruidentuiltje.
- Voeg de blokjes venkel en de witte wijn toe, dek af en laat 15 minuten stoven.
- Draai de drumsticks om en voeg de gedroogde abrikozen toe en laat nog 10 minuten stoven.
- Zet koel weg tot morgen, zo kan de smaak van de venkel en abrikozen in de drumsticks trekken.
- Verwarm terug op een zacht vuur, haal de drumsticks als ze warm zijn uit de pot en bind de saus lichtjes met instantsausbinder, breng op smaak met 1 eetlepel dragon en 1 eetlepel ciderazijn, goed roeren.
- Dresseer de drumsticks op 4 warme borden, nappeer met de saus en dien op met kroketjes en een fris groen slaatje met tomaat.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?