KIPPENCHIPOLATA op CARAÎBISCHE WIJZE

Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij het vruchtvlees in repen. Schil de mango, haal de pit eruit en snij het vruchtvlees in grove blokjes. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes.
  2. Reinig de bladpeterselie en versnipper.
  3. Verwarm de oven voor op 180°. Kook de zoete aardappelen 10' in licht gezouten water. Bak de chipolata's rondom in een pan in 1 el olie. Laat uitlekken.
  4. Stoof de ui en paprika 5 min. in een pan met 1 el olie. Laat uitlekken. Doe ze in een grote ovenschaal. Voeg er de zoete aardappelen, chipolata's, mango-blokjes en roze peperbessen aan toe.
  5. Voeg de ahornsiroop en bouillon erbij.
  6. Kruid met peper en zout en 30 min. in de oven. Bestrooi met peterselie en serveer goed heet.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?