Ingrediënten voor 2 personen
- 500 g kippenchipolata
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 400 g zoete aardappel
- 1 mango
- 4 el bladpeterselie
- 100 ml kippenbouillon
- 2 el ahornsiroop
- 2 el rode peperbessen
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
- Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij het vruchtvlees in repen. Schil de mango, haal de pit eruit en snij het vruchtvlees in grove blokjes. Schil de zoete aardappel en snij in stukjes.
- Reinig de bladpeterselie en versnipper.
- Verwarm de oven voor op 180°. Kook de zoete aardappel 10' in lichtgezouten water. Bak de chiplata rondom in een pan in 1 el olijfolie. Laat uitlekken.
- Stoof de ui en paprika 5' in een pan met 1 el olie. Laat uitlekken. Doe ze in een grote ovenschaal, samen met de zoete aardappelen, chipolata's, mangoblokjes en roze peperbessen.
- Voeg de agave (ahorn)siroop en bouillon toe. Kruid met peper en zout en zet 30' in een op 200° voorverwarmde oven.
- Bestrooi met peterselie en serveer goed heet.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?