Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kippenbrochettes
- 4 tomaten
- 2 aubergines
- 1 plantje basilicum
- 2 teentjes knoflook
- 120 gr feta
- 400 gr penne
- 4 el olijfolie
- peper en zout
Bereidingswijze
- maak schuine diepe sneden in de aubergines op 1/2 cm afstand van elkaar, de aubergines niet helemaal doorsnijden. Snij de tomaten in schijven, snipper het knoflook en het basilicum fijn. Hou enkele basilicumblaadjes apart
- verwarm de oven voor op 180°C Verkruimel de feta boven een mengkom. Giet er 2EL olijfolie bij en voeg het fijngesnipperde knoflook en het basilicum toe. Kruid met peper en meng goed.
- Vet een ovenschotel in met 1/2 el olijfolie en leg er de aubergines in. Vul de inkepingen met feta en de tomatenschijven. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet 1u in de oven
- kook de penne. Giet af en meng er 1/2 el olijfolie onder
- verhit 2el olijfolie en bak de kippenbrochettes 12 min goudbruin
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?