Recept 55***** (1 stem)

kippenbrochette met gevulde aubergine

Dit is een recept van

tijd
85 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. maak schuine diepe sneden in de aubergines op 1/2 cm afstand van elkaar, de aubergines niet helemaal doorsnijden. Snij de tomaten in schijven, snipper het knoflook en het basilicum fijn. Hou enkele basilicumblaadjes apart
  2. verwarm de oven voor op 180°C Verkruimel de feta boven een mengkom. Giet er 2EL olijfolie bij en voeg het fijngesnipperde knoflook en het basilicum toe. Kruid met peper en meng goed.
  3. Vet een ovenschotel in met 1/2 el olijfolie en leg er de aubergines in. Vul de inkepingen met feta en de tomatenschijven. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet 1u in de oven
  4. kook de penne. Giet af en meng er 1/2 el olijfolie onder
  5. verhit 2el olijfolie en bak de kippenbrochettes 12 min goudbruin

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?