Kippen-groentensoep met pasta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Deze plezierige soep vormt een prima lunch – of avondmaal , u kunt alle groenten
  2. gebruiken die U wilt .
  3. Voor 6 personen :
  4. Benodigdheden:
  5. 350 gr kipfilet , 2 eetlepels zonnebloemolie , 1 gesnipperde ui ,
  6. 250 gr wortel in blokjes gesneden , 250 gr bloemkoolroosjes ,
  7. 850 ml kippenbouillon , 2 theelepels gedroogde gemengde kruiden ,
  8. 125 gr kleine pasta , zout , peper , versgeraspte om te garneren, knapperig brood om te serveren.
  9. Bereiding :
  10. Snijd de kip met een scherp mes in kleine blokjes en gooi eventueel vel weg .
  11. Verhit de zonnebloemolie in een grote pan en sauteer de kip , wortel en
  12. bloemkool snel totdat ze licht gekleurd zijn . Roer de kippenbouillon en
  13. de gedroogde kruiden erdoor en breng het geheel aan de kook .
  14. Voeg de pasta en laat het geheel opnieuw aan de kook komen . Doe een deksel op de steelpan en laat de bouillon 10 minuten zachtjes koken , waarbij u af en toe roert om te voorkomen dat de pasta gaat plakken . Breng de soep
  15. op smaak met zout en peper en bestrooi hem eventueel met geraspte Parmezaanse kaas . Dien hem op met vers , knapperig brood .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?