Recept 05 (0 stemmen)

Kippannetje met Kriel en Kropsla

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt in een hapjespan de boter. Fruit de sjalot. Voeg de bloem toe en bak 1 min. mee. Schenk de wijn met de bouillon scheutje voor scheutje in de pan en roer tot een gebonden saus.
  2. .Schep er de kipfilet en de krieltjes door. Stoof de kip met de aardappeltjes met de deksel op de pan in 10-12 min. zachtjes gaar.
  3. Kook intussen de champignons in een bodem water met zout 4 min. Giet de champignons af en voeg ze met de room aan het kippannetje toe. Breng op smaak met de bieslook, zout en peper en schep in 4 diepe borden. Serveer met de kropsla.
  4. Bron week menu- vrouw online

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie