Recept 45**** (1 stem)

kip,mortadella en asperges

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. -maak de kalfslapjes of kippenfilets mals met behulp van een vleeshamer ( zo worden de lapjes ook dunner en is het makkelijker te bewerken)
  2. - kruid de lapjes met peper en zout en bestrooi het vlees met reggiano en mozarella
  3. -leg nu een vel mortadella per kalfslapje of kippefilet
  4. el leg in het midden van het kalfslapje de asperges
  5. -rol het geheel op en bindt toe met keukentouw.
  6. -bak het geheel (tot het vlees gaar is +/- 10min)
  7. terwijl het vlees bakt, kook je de spaghetti
  8. blus de pan met rode wijn en laat de saus binden.
  9. draai de spaghetti op een vork en serveer op het bord met de rodewijn saus.
  10. smakenlijk
  11. TIP!!!: je kan de asperges ook vervangen door spinazi maar dan moet je wel zien dat deze niet te vochtig is.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie