Kipkroketten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het kippenvlees in kleine stukjes.
  2. Smelt de boter en voeg de bloem toe, roer en laat de bloem even bakken.
  3. Voeg beetje bij beetje bouillon toe, blijf roeren tot je een dikke saus krijgt.
  4. Meng het kippenvlees onder de saus en laat het geheel afkoelen.
  5. Vorm kroketjes naar eigen voorkeur: bolletjes, cilinders....
  6. Neem drie borden: 1 met bloem, 1 met licht opgeklopt eiwit en 1 met paneermeel.
  7. Wentel de kroketten eerst in de bloem, klop het teveel van bloem af en wentel ze vervolgens in het eiwit en tenslotte in het paneermeel.
  8. Bak in olie op 180┬░
  9. Serveer warm

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door 233 op 22 november 2015 om 11u28

Hoe komt het ik doen alles zoals opgeven en ze zijn goed opgestegen maar als ik ze bakt zijn ze te slap en lopen ze uit?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?