Kipfilets met Oud-Brugge kaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220┬░.
  2. Snijd de kipfilets zo wijd mogelijk open, maar niet helemaal, en kruid deze binnen en buiten met pezo en enkele gehakte tijmblaadjes.
  3. Vul iedere filet op met 50 gr gemalen Oud-Brugge en omwikkel ze met de hamrepen.
  4. Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in 2 eetlepels hete solo.
  5. Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond, leg ze in een ovenschaal en zet de filets in de voorverwarmde oven, ongeveer 25 minuten.
  6. Verwijder aluminiumfolie en schik de filets op warme borden.
  7. Dien op met een fris salaatje met partjes tomaat en met pasta naar keuze, eventueel met een tomaten- of champignonroomsausje.
  8. Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Oud-Brugge te strooien.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?