Altijd weten wat je gaat eten?
Kipfilets met Oud-Brugge kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220°.
- Snijd de kipfilets zo wijd mogelijk open, maar niet helemaal, en kruid deze binnen en buiten met pezo en enkele gehakte tijmblaadjes.
- Vul iedere filet op met 50 gr gemalen Oud-Brugge en omwikkel ze met de hamrepen.
- Laat de filets aan beide zijden even aanbakken in 2 eetlepels hete solo.
- Neem ze vervolgens uit de pan, doe er aluminiumfolie rond, leg ze in een ovenschaal en zet de filets in de voorverwarmde oven, ongeveer 25 minuten.
- Verwijder aluminiumfolie en schik de filets op warme borden.
- Dien op met een fris salaatje met partjes tomaat en met pasta naar keuze, eventueel met een tomaten- of champignonroomsausje.
- Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Oud-Brugge te strooien.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?