Kipfilet verleid door zongedroogde tomaten en asperges met een Cognac sausje en Dauphine aardappelen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - Kipfilets plaqueren, vullen met brunoise van zongedroogde tomaten en witte asperges. Oprollen in dunne plakjes ongezouten spek en vastmaken.
  2. - Pommes Dauphine bereiden: puree met soezenbeslag mengen. Portioneren op quenelles en frituren op 160┬░ in Solo Frituurvet
  3. - Saus bereiden: gevogeltebouillon met Cognac en beetje room, reduceren, kruiden.
  4. - Apart groene asperges sueren en afkruiden.
  5. - Kipfilets bakken op middelmatig vuur. Indien gaar, diagonaal halveren en midden op bord schikken.
  6. - Groene asperges rechts bovenaan schikken.
  7. - Pommes Dauphine links bovenaan.
  8. - Saus dresseren en gerecht afwerken met dragon.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 10 september 2012 om 15u30

Dank je wel voor de leuke reactie Miloeke.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?