Recept 05 (0 stemmen)

kipfilet op mediterraanse wijze met mozerella, parmaham en tomaat

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1- snijd de kipfilets horizontaal open, maar zorg ervoor dat je ze niet volledig doorsnijd, ze moeten openvallen, zoals een boek :-)
  2. 2- kruid de binnenkant van de kipfilets met peper en zout
  3. 3-snijd de mozerella en tomaten in dunne plakkjes
  4. 3- leg op 1 kant van de kipfilet een laagje tomaten, een beetje basilicum en een laagje mozerella
  5. 4- vouw de kipfilet dicht
  6. 5- wikkel rond de kipfilet een reepje parmaham, zodat het geheel bij elkaar gehouden wordt
  7. 6- laat een beetje boter smelten id pan en bak de kipfilets
  8. 7- de kipfilets zijn klaar als de mozerella heerlijk gesmolten is en de parmaham lekker krokant gebakken is;
  9. Heel lekker met rijst met groenten of pasta
  10. enjoy!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie