kipfilet op mediterraanse wijze met mozerella, parmaham en tomaat

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. 1- snijd de kipfilets horizontaal open, maar zorg ervoor dat je ze niet volledig doorsnijd, ze moeten openvallen, zoals een boek :-)
  2. 2- kruid de binnenkant van de kipfilets met peper en zout
  3. 3-snijd de mozerella en tomaten in dunne plakkjes
  4. 3- leg op 1 kant van de kipfilet een laagje tomaten, een beetje basilicum en een laagje mozerella
  5. 4- vouw de kipfilet dicht
  6. 5- wikkel rond de kipfilet een reepje parmaham, zodat het geheel bij elkaar gehouden wordt
  7. 6- laat een beetje boter smelten id pan en bak de kipfilets
  8. 7- de kipfilets zijn klaar als de mozerella heerlijk gesmolten is en de parmaham lekker krokant gebakken is;
  9. Heel lekker met rijst met groenten of pasta
  10. enjoy!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?