Recept 35*** (2 stemmen)

Kipfilet met witloofsaus

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kuis het witloof door buitenste blaadjes te verwijderen. Snij het witloof eerst overlangs in tweeën, verwijder de harde kern en snij het dan in de lengte in repen. Kruid de kipfilets een weinig met pezo en haal ze door de bloem. Smelt de solo in een pan, bak de kipfilets aan alle kanten bruin en bijna gaar, doe er dan het witloof bij, kruid nogmaals met pezo. Dek de pan af en laat 15 minuten stoven. Giet er de room bij en laat verder sudderen tot de kip gaar is. Werk af met het citroensap.
  2. Serveer met aardappelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 27 oktober 2012 om 22u40

Ga dit recept ook eens uitproberen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie