Recept 35*** (11 stemmen)

Kipfilet met spinazie in roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

pasta

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de ui en snij hem fijn.
  2. Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
  3. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
  4. Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
  5. Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
  6. Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.
Tip

In plaats van de spinazie met roomsaus kan u ook de bladspinazie nemen. Nog lekkerder met wat geraspte parmezaan en een extra lepeltje kappertjes.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 01u50

Moet ik eens uittesten!! Ziet er lekker uit en niet al te moeilijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?