Recept 35*** (11 stemmen)

Kipfilet met spinazie in roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Week 4/3 tot 10/3

tijd
15 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de ui en snij hem fijn.
  2. Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
  3. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
  4. Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
  5. Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
  6. Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.
Tip

In plaats van de spinazie met roomsaus kan u ook de bladspinazie nemen. Nog lekkerder met wat geraspte parmezaan en een extra lepeltje kappertjes.

Ingrediëntenvoor 2 personen

  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 250 gr tagliatelle
  • Zout
  • 3 eetlepels witte wijn
  • 200 g kippenfilet
  • 1 ui
  • peper
  • 150 g spinazie met room

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 01u50

Moet ik eens uittesten!! Ziet er lekker uit en niet al te moeilijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?