Ingrediënten voor 2 personen
-
- 250 gr tagliatelle
- Zout
- 3 eetlepels witte wijn
- 200 g kippenfilet
- 1 ui
- peper
- 150 g spinazie met room
Bereidingswijze
- Schil de ui en snij hem fijn.
- Laat alles in de Solo garen zonder te kleuren, snij de kippenfilet in blokjes en laat ze bakken.
- Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water met zout .
- Laat de spinazie in een steelpannetje met de wijn, peper en zout smelten.
- Giet de tagliatelles af en leg ze op een grote pastaschotel.
- Verdeel de kippenblokjes en de spinazie over de pasta en u bent klaar om te eten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Tina955 op 18 november 2014 om 02u50
Moet ik eens uittesten!! Ziet er lekker uit en niet al te moeilijk!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?