Recept 05 (0 stemmen)

Kipfilet met Luikse stroopsaus

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Luikse stroopsaus: verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de ui totdat deze glazig is, 2 minuten. Voeg het bier, de groentebouillon, de appelstroop en de mosterd toe. Laat 12 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de azijn toe en laat nog 3 minuten doorkoken. Zeef de saus. Voeg zout en peper toe en zet apart.
  2. Verwarm de grill voor. Bestrijk de filets met de resterende olijfolie. Grill de filets en de peren, 3 à 4 minuten aan elke kant. Bestrooi met zout en peper.
  3. Snijd de filets in plakjes. Verdeel het vlees en de peren over de borden. Lepel er wat saus over.
  4. Variante : met gehaktballetjes, gehaktbrood, varkensgebraad.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie