kipfilet met kokosmelk

Ingrediënten voor 5 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kippenfilet over de lengte in slierten. Kruid met een kippenmengeling en bak ze in de pan. Als de kip bijna gaar is haal je ze uit de pan. Doe wat olie in de pan en bak daarin een fijngesneden ui, een fijngesneden appel en een eetlepel kerriepoeder. Voeg er nog een eetlepel honing bij en de fijngeplette bouillonblokjes. Schik de kip er bovenop, overgiet dit alles met de kokosmelk en laat eventjes doorpruttelen
  2. opdienen het smakelijkst met rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Jozefien.defauw op 07 april 2017 om 17u27

Superlekker, gemakkelijk en snel klaar!! Zelfs de kindjes (3 en 5,5 jaar) vonden het lekker! Idd wat weinig groenten, ik heb er nog wat worteltjes en rijst bij gedaan, paste perfect!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?