Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door lorbri op 26 oktober 2010 om 19u15

je kan een verse roomsaus maken dat is veel beter-bak de champignons in de boter van de kippefilets,vooeg de room toe,laat koken,eventueel nog opbinden met maizena express,een kippebouillonketeltje toevoegen,kippekruiden toevoegen,kruiden met peper en zout en de saus zal veel lekkerder zijn

Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 08u11

We zitten natuurlijk wel op een site van unilever , het is logisch dat er in quasi elk gerecht een product van hen gebruikt word. Snappie?

Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 08u14

...maizena expresss zeg je , ook een product van unilever , toeval of niet :-)

Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 08u15

Kippebouillonketeltje... juist ja!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?