Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kipfilets
- 1 blik champignonsoep
- 30 gr gemalen kaas
- 1 potje room
- kipkruiden
Bereidingswijze
- Bak de kipfilets aan in een pan en leg ze in een vuurvaste schotel.
- Verwarm de champignonsoep in een pan en meng met de room, gemalen kaas en kipkruiden. Roer goed.
- Giet de saus over de kipfilets en zet ongeveer 30min in de oven (voorverwarmd op 180°C)
Andere Solo-leden over dit recept (5)
Gepost door lorbri op 26 oktober 2010 om 21u15
je kan een verse roomsaus maken dat is veel beter-bak de champignons in de boter van de kippefilets,vooeg de room toe,laat koken,eventueel nog opbinden met maizena express,een kippebouillonketeltje toevoegen,kippekruiden toevoegen,kruiden met peper en zout en de saus zal veel lekkerder zijn
Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 09u11
We zitten natuurlijk wel op een site van unilever , het is logisch dat er in quasi elk gerecht een product van hen gebruikt word. Snappie?
Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 09u14
...maizena expresss zeg je , ook een product van unilever , toeval of niet :-)
Gepost door Orangerieke op 23 maart 2017 om 09u15
Kippebouillonketeltje... juist ja!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?