Recept 05 (0 stemmen)

Kipfilet met bier

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Wortel, ui, prei en selder in brunoise snijden.
  2. Tomatenvruchtenvlees in blokjes verdelen.
  3. Champignons halveren . Zilveruitjes pellen
  4. Kipfilets aanbraden en kruiden; Ui pan halen.
  5. Brunoise van wortel, ui, prei en selder stoven in de pan van het vlees.
  6. Kip, tomatenstukjes, kruidentuiltje, look en bier toevoegen. 15 min laten sudderen
  7. Vlees uithalen en de saus laten inkoken , eventueel binden.
  8. Spekblokjes en champignons bakken
  9. Zilveruitjes aanstoven , bestrooien met suiker en glaceren.
  10. Uitjes en champignonmengsel bij de saus voegen . Op smaak brengen.
  11. Kip en saus op borden scheppen.
  12. Lekker met aardappeltjes met rozemarijn en gestoofd witlof

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie