Altijd weten wat je gaat eten?
Kipfilet met bier
Bereidingswijze
- Wortel, ui, prei en selder in brunoise snijden.
- Tomatenvruchtenvlees in blokjes verdelen.
- Champignons halveren . Zilveruitjes pellen
- Kipfilets aanbraden en kruiden; Ui pan halen.
- Brunoise van wortel, ui, prei en selder stoven in de pan van het vlees.
- Kip, tomatenstukjes, kruidentuiltje, look en bier toevoegen. 15 min laten sudderen
- Vlees uithalen en de saus laten inkoken , eventueel binden.
- Spekblokjes en champignons bakken
- Zilveruitjes aanstoven , bestrooien met suiker en glaceren.
- Uitjes en champignonmengsel bij de saus voegen . Op smaak brengen.
- Kip en saus op borden scheppen.
- Lekker met aardappeltjes met rozemarijn en gestoofd witlof
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?