Altijd weten wat je gaat eten?
Kipfilet in spekjasje met kaas en mosterd
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- *Snij de kippenborstfilets middendoor in porties van 2 cm dikte
- *Leg op elke portie een sneetje kaas en smeer er een laagje boter over
- *Omwikkel elke portie volledig met sneetjes gerookt spek
- Bereiding:
- *Verhit boter in pan - leg er de kippenborstfilets in, de kant met kaas naar boven 2 minuten
- *Andere kant1 à 2 min bakken en draai opnieuw om
- *kruiden met paprika, cayennepeper en peper (geen zout/spek is al zout genoeg)
- strooi er kruidentuiltje op en giet er langzaam het bier/wijn bij.
- *Dek af en laat 7à8 minuten sudderen op een klein vuurtje (laat gaar worden)
- *Haal het vlees uit de pan en schraap de braadresten goed los.
- Bindt de saus met instantsausbinder. (optie tot bijvoegen van gebakken champignons)
- *Wentel de kippenborstfilets door de saus
- Je kan het klaarmaken met gebakken aardappelen en gestoofd witloof
- Of aardappelpuree met fijne boontjes.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Theoke_1 op 04 maart 2012 om 20u37
en waar blijft de mosterd?
Hoeveel sterren geef jij dit recept?