Kipfilet in spekjasje met kaas en mosterd

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. *Snij de kippenborstfilets middendoor in porties van 2 cm dikte
  3. *Leg op elke portie een sneetje kaas en smeer er een laagje boter over
  4. *Omwikkel elke portie volledig met sneetjes gerookt spek
  5. Bereiding:
  6. *Verhit boter in pan - leg er de kippenborstfilets in, de kant met kaas naar boven 2 minuten
  7. *Andere kant1 à 2 min bakken en draai opnieuw om
  8. *kruiden met paprika, cayennepeper en peper (geen zout/spek is al zout genoeg)
  9. strooi er kruidentuiltje op en giet er langzaam het bier/wijn bij.
  10. *Dek af en laat 7à8 minuten sudderen op een klein vuurtje (laat gaar worden)
  11. *Haal het vlees uit de pan en schraap de braadresten goed los.
  12. Bindt de saus met instantsausbinder. (optie tot bijvoegen van gebakken champignons)
  13. *Wentel de kippenborstfilets door de saus
  14. Je kan het klaarmaken met gebakken aardappelen en gestoofd witloof
  15. Of aardappelpuree met fijne boontjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Theoke_1 op 04 maart 2012 om 19u37

en waar blijft de mosterd?

Hoeveel sterren geef jij dit recept?