Recept 05 (0 stemmen)

kipfilet in pittige groentensaus

Dit is een recept van

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)
  3. - Snij de kip in blokjes.
  4. - Snij de champignons in 4.
  5. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
  6. - Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
  7. Bereiding:
  8. 20 min.
  9. 1 Verhit de zonnebloemolie in een wok of een hoge braadpan en bak de kippenblokjes goudbruin aan alle
  10. kanten. Kruid met peper en zout.
  11. 2 Voeg de tomatenstukjes, de champignons en de groene paprika toe en meng goed.
  12. 3 Bestrooi met de sjalot en het knoflook en kruid met het kerriepoeder en kippenkruiden. Dek af en laat 15 à 20 min. sudderen op een zacht vuur. Haal de laatste 5 min.
  13. het deksel van de pan zodat de saus wat kan indikken.
  14. 4 Kook ondertussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking) in lichtgezouten water. Giet af.

Bron: colruyt

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie