Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gram kipfilet
- 2 bol mozzarella
- 1 stuk rode paprika
- look
- peper - zout
- olijfolie
- 1 ui
- 1 blik tomatenblokjes
- bloem
- oregano
- droge witte wijn
- rijst
- blik mais
Bereidingswijze
- Ui en knoflook pellen en snipperen.
- Paprika schoonmaken, pitjes verwijderen en zeer fijn hakken.
- Olijfolie in kleine pan verwarmen en hierin fijngesneden peper, knoflook en ui even aanzetten.
- Afblussen met de wijn en laten inkoken.
- Tomatenblokjes toevoegen en aan de kook brengen.
- Het geheel laten indikken tot er bijna geen vocht meer over is. Op smaak brengen met peper, zout en oregano.
- Kipfilet in dunne plakken snijden, bestrooien met wat peper, zout en bloem.
- Eetlepel olie verhitten en kipfilet snel aan beide kanten lichtbruin bakken.
- Kip naast elkaar in de oven leggen. Tomatensaus erover verdelen. Wat oregano erover strooien en plakken mozzarella erover verdelen.
- Ongeveer 20 minuten in midden van de oven op 200 graden C. zodat de kaas gesmolten is.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?