Recept 45**** (2 stemmen)

Kipfilet in bladerdeeg NS

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak de kipfilets bruin in wat boter, haal ze uit de pan en laat ze goed afkoelen.
  2. Doe in deze bakpan 2 koffielepels roze bessen en laat staan.
  3. Stoof de fijngesnipperde sjalotjes glazig tot ze zacht zijn. Laat ook afkoelen.
  4. Smeer het bladerdeeg in het midden in met de crèmepaté. Leg er de sjalotjes, de peterselie en de kipfilet op en doe alles dicht.
  5. Doe 2 soeplepels olie op een bakplaat en leg hier de kipfilets in bladerdeeg op.
  6. Borstel ze in met een geklutst ei en laat ze een half uur bakken in een oven van 250°.
  7. Haal ze uit en snijd in schijven.
  8. Saus maak je door de room in de pan te gieten, alle aanbaksels van de kip los te roeren,
  9. laten opkoken en evt. indikken met witte maizena expres. Evt. bijkruiden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie