Kipfilet gevuld met rode pesto en scampi's

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de kipfilet open als een envelop. Leg de kipfilets open en bestrijk met de rode pesto.
  2. Leg er 2 gepelde scampi's op. Doe de kipfilet dicht en kruid met peper. Wikkel nu een snede gedroogde ham errond en schik ze in een ovenschaal die bedruipt is met olijfolie. Steek ze 15-20min. in een voorverwarmde oven op 220°c. Terwijl de kipfilets in de oven zitten meng je de peterselie met de fijngesneden look, broodkruim en olie. Snij de tomaten in 2 en beleg dit met het mengsel en zet deze de laatste 10minuten ook in de oven. Als de kipfilet klaar is en uit de oven gehaald is, zet je de tomaten nog eventjes onder de grill tot je een korstje hebt. Maak nu de saus. Meng de room met 3 eetlepels pesto, warm die op en bindt met maizena. Schik nu alles op een bord en overgiet met wat saus.
  3. Serveertip: lekker met krokketen
  4. in plaats van tomaten, suikerbonen met gerookte spek errond.
  5. Smakelijk.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?