Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de helft van de olie en bak hierin de kipblokjes in 4-5 minuten rondom goudbruin. Schep ze uit de pan en houd apart.
  2. Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de ui, rode peper, knoflook en gember 2-3 minuten. Schep de koriander, komijn en het kaneelstokje erdoor en bak nog 1-2 minuten.
  3. Voeg de kip en kokosmelk toe, breng aan de kook en stoof zonder deksel zachtjes 5-7 minuten tot de saus iets dikker wordt.
  4. Verwijder het kaneelstokje. Schep de mango erdoor en verwarm nog even zonder te koken. Garneer met wat lente-/ bosui. Lekker met witte rijst en sperziebonen.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 52g koolhydraten 28g vet 48g kcal 765 Voeg eens 1 theelepel citroenrasp toe voor een frissere saus. Vervang de mango door gedroogde abrikozen of stukjes ananas.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?