Altijd weten wat je gaat eten?
kipbrochette oriéntal
Bereidingswijze
- -je kipfillet trancheren(in gelijkvormige stukken snijden)
- -marineren in een marinadetje van sojasaus gekruid met peper en zout.
- -Je sjalotten en champignons snijd je in een groffe brunoise.
- -Je perst je 3 tenen look
- -kook je rijst.
- -je brunoise van sjalotten en champignons bak je in een sauteuse. Met wat verse Gember
- -tomaten émonderen. de pitjes er uit halen en apart zetten en de tomaten snijd je in een brunoise.
- -Het appart potje met de pitjes van tomaat, zeef je zodat je een helder tomatensapje krijgt.
- -dit brunoise van tomaten en je sapje gooi je er bij in je sauteuse samen met de look op een zacht vuurtje.
- -je boontjes snijdt je in ongeveer 4 à 5 stukjes
- je houd er 10 halve over als garnituur
- - 1/4 rode paprika.
- Bak je kipstukjes in rijstolie met de gember en het citroengras
- -snijdt ze daarna in brunoise en prik ze op een tandenstoker.
- - Meng de rijst met sojasaus,serveer de rijst in een ringetje.
- Doe daarboven op een lepetje saus.
- -leg het brochetteke erbij en halveer de boontjes en leg deze gekruist boven op het toetje van de rijst.
- en serveren maar! :)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?