Recept 35*** (1 stem)

kipbrochette met mango en currysaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gevogelte

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de sjalot fijn, en stoof aan in een kookpotje met boter
  2. • Doe de rijst erbij en laat mee aanstoven
  3. • Giet het water erin
  4. • Kook de rijst met wat kerriepoeder, tijm & laurier & peper en zout
  5. • Snijd de kippenfilets in blokjes van ongeveer 3 cm en kruid met peper en zout
  6. • Snijd de mango in blokjes
  7. • Steek om de beurt een kippenblokje en een stukje mango op een brochette
  8. • Stoof 1 sjalotje aan in een kookpotje met wat sojaboter
  9. • Snijd een stuk mango fijn en stoof mee aan
  10. • Kruid met kerriepoeder en voeg de kippenbouillon toe
  11. • Giet het water, de witte wijnazijn en sojaroom erbij en laat de saus inkoken
  12. • Grill de brochettes in de gezonde PH-grill
  13. • Serveer de brochettes met de rijst en kerriesaus
  14. • Versier met verse koriander en Provençaalse kruiden
  15. sjalot
  16. .
  17. 1
  18. rijpe mango
  19. .
  20. 400 g
  21. kipfilet
  22. .
  23. 250 g
  24. volkorenrijst
  25. .
  26. 500 ml
  27. water
  28. .
  29. 1 eetlepel
  30. PH kippenbouillon
  31. .
  32. tijm en laurier
  33. .
  34. Provençaalse kruiden
  35. .
  36. verse koriander
  37. .
  38. .
  39. Currysaus:
  40. .
  41. 1
  42. sjalot
  43. .
  44. 1/4
  45. mango
  46. .
  47. 1 eetlepel
  48. currypoeder
  49. .
  50. 1 dl
  51. water
  52. .
  53. 1 koffielepel
  54. PH kippenbouillon
  55. .
  56. 1 eetlepel
  57. wittewijnazijn
  58. .
  59. 2 dl
  60. sojaroom

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie