Recept 05 (0 stemmen)

Kipbouillon met rijst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Soepen

tijd
195 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de uien en prik er de kruidnagel op.
  2. Braad de uien met de Solo in een ruime pot aan alle kanten aan.
  3. Doe er de kip bij en giet er water bij tot ze onder staat.
  4. Breng aan de kook, dek af en laat minstens 45 minuten garen.
  5. Haal de kip en de uien uit de bouillon.
  6. Verwijder de uien, het vel en de botten van de kip en verdeel het vlees in stukjes.
  7. Doe ze in de bouillon en laat deze volledig afkoelen. Ontvet grondig.
  8. Was en snij de groenten in beetklare stukjes.
  9. Laat ze stomen in een bodempje water en voeg ze aan de bouillon toe.
  10. Laat de pasta koken in kokend watergaren, giet af en voeg ze ook aan de bouillon toe.
  11. Laat alles samen goed opwarmen en dien op.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 02 oktober 2009 om 12u44

Onze excuses, het recept werd aangepast.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?