Kip salade met witlof, kerrie dressing en walnoten..

Heerlijke slanke en frisse salade voor op een boterham als lunch.

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. .Breng 100 ml water aan de kook. Leg de kipfilet er in en houd het water 10 minuten tegen de kook aan. Neem de kipfilet uit het water en laat hem afkoelen.
  2. Maak een dressing van de yoghurt, de kerrie, wat citroensap, peper en klein geknipte bieslook.
  3. Hak de walnoten grof.
  4. Snijd de afgekoelde kip in blokjes. Maak het bosuitje schoon en snijd het in ringen.
  5. Was het witlof . Haal de kern eruit en snij de rest klein.
  6. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Druppel er wat citroensap over.
  7. Meng alles door elkaar.
  8. Besmeer de boterhammen dun met halvarine en verdeel de kipsalade er over.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?