Recept 05 (0 stemmen)

kip op grootmoederswijze

Dit is een recept van

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. pel de ajuin en snijd die fijn
  2. kruid de kippebouten en bak ze bruin in een pan
  3. smelt boter in een pot en laat de ajujin glazig worden
  4. doe er de eetlepel droge kippefond en de bloem over en blus met 1 gals witte wijn
  5. giet het nat van de bokaal erwten en wortelen erbij
  6. doe de aangebakken bouten erbij en blus de pan met het 2de glas witte wijn
  7. en giet het in de pot bij de ajuin, en roer goed
  8. doe er dan de erwten en wortelen ook bij en de eetlepel kippefond (piet)
  9. zorg dat de bouten onder staan,
  10. laat een uur sudderen op een zacht vuur
  11. serveren met puree of kroketje

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?