Altijd weten wat je gaat eten?
Kip ( of kalkoen ) in mangochutney roomsausje
Bereidingswijze
- Kook de rijst in gezouten water ( voeg eventueel een kippebouilonblokje toe ) .
- Snipper de uien fijn ( of iets groffer , is naar eigen smaak ) , pel de knoflook en pers hem fijn .
- Fruit nu de uien samen met de knoflook in een wok .
- Snij je filet in blokjes van 2 a 3 cm en voeg hem bij de uien , kruid bij met peper en zout .
- Als de kip bijna gaar is voeg je de mangochutney en de room erbij , nog even goed laten door verwarmen en klaar is kees :)
- Tips ;
- je kan hierbij ook bv nog cashewnoten voegen of verse kruiden zoals munt of peterselie .
- eet smakelijk :)
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Sylwiamik op 14 december 2016 om 18u18
Leaker mar niet speciaal.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?