Recept 55***** (1 stem)

Kip met wijnazijn

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de sjalotten en de tomaten grof in de keukenrobot. Bak de kip in een klontje boter, kruid met peper en zout en laat het vlees onder deksel garen. Haal de kip eruit en hou warm. Blus de warmte in de pan met de wijnazijn. Giet de gehakte tomaten en sjalotten erbij en laat het vocht voor de helft inkoken. Voeg de kalfsfond erbij. Klop de saus op met enkele klontjes koude boter en roer er de verse dragon door. Laat de kip nog 10 min zacht verdergaren in de saus. Serveer de kip met de saus en verse pasta.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Solo op 08 december 2009 om 18u29

Je kan de kip ook opdienen met rijst. Smakelijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie