Kip met tequila en limoen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de pepertjes zonder zaadjes zeer klein, snij de witte zaadlijsten mee als je van heet houdt,
  2. Snij de koriander heel fijn. Gebruik je het niet in de marinade dan kan je altijd nog de kip er mee garneren
  3. Maak de kippendbillen schoon. Verwijder alle vliesjes en botjes
  4. Meng de tequila, limoensap, olijfolie, chilipeper, knoflook, zout, peper en misschien de koriander in een ruime kom.
  5. Gooi de kippenbillen erbij en zorg dat de marinade alles bedekt.
  6. Zet het geheel afgedekt 1 tot 4 uur in de koelkast
  7. Zorg voor een matig hete barbecue, een beetje as op de kooltjes.
  8. Smeer het rooster in met een beetje olijfolie
  9. Gril de kip 10 tot 15 minuten per kant totdat deze gaar

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?