Altijd weten wat je gaat eten?
kip met scampi of grote garnaal
Bereidingswijze
- Indien de scampi’s of garnalen nog rauw zijn deze gaar koken
- en uit hun pel doen.
- Kuis de paprika’s en snijd ze in blokjes
- Kuis ook de tomaat en verwijder de pitten zodat je alleen nog het vlees hebt van de tomaat
- Snijd dit ook in blokjes
- Snijd de kipfilet in blokjes
- Maak de boter samen met de olijfolie goed heet in een pan
- en doe er dan de ajuin in
- Laat de ajuin glazig worden maar niet bruin kleuren
- Doe de kippeblokjes bij de ajuin in de pan
- Kruiden met de kippekruiden
- Doe daarna alles in een pot om te sudderen
- Doe er dan de garnaal of scampi’s bij
- Doe de paprikablokjes erbij
- En wat later de tomatenblokjes
- Doe er wat kippenbouillon bij en doe er ook twee koffielepels tomatenpuree bij
- Laat alles goed gaar worden
- Doe er dan als laatste de room bij en laat nog even doorsudderen
- Opdienen met kroketjes of frieten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?