Recept 05 (0 stemmen)

Kip met ricotta , ruccola en geroosterde paprika

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Kip en gevogelte

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 C°
  2. Meng de ricotta met de ruccola , stukjes paprika en peper en zout.
  3. Maak in elke kipfilet een aantal schuine inkepingen tot (bijna) onderaan (alsof je de kipfilet in dikke plakken zou snijden , maar niet volledig doorsnijden tot onderaan).
  4. Schep 1 à 2 eetlepels van het ricottamengsel tussen elke inkeping.
  5. Vet een ovenschotel lichtjes in , leg de kipfilets erin en bestrooi met peper en zout.Leg op elke kipfilet een klontje boter. Schenk de bouillon eromheen en bak ca. 30 minuten in de oven.
  6. Als het gerecht klaar is, kan je de jus evntueel een beetje binden met maizena.
  7. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie