Kip met ricotta , ruccola en geroosterde paprika

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 C°
  2. Meng de ricotta met de ruccola , stukjes paprika en peper en zout.
  3. Maak in elke kipfilet een aantal schuine inkepingen tot (bijna) onderaan (alsof je de kipfilet in dikke plakken zou snijden , maar niet volledig doorsnijden tot onderaan).
  4. Schep 1 à 2 eetlepels van het ricottamengsel tussen elke inkeping.
  5. Vet een ovenschotel lichtjes in , leg de kipfilets erin en bestrooi met peper en zout.Leg op elke kipfilet een klontje boter. Schenk de bouillon eromheen en bak ca. 30 minuten in de oven.
  6. Als het gerecht klaar is, kan je de jus evntueel een beetje binden met maizena.
  7. Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?