Ingrediënten voor 2 personen
- 2 kippenfilet in reepjes
- 500 g sperziebonen
- 4 lente-ui
- 1 handvol bladpeterselie, fijngehakt
- 1 citroen
- 1 el sesamzaadjes
- olijfolie
- kippenkruiden, zout en peper
Bereidingswijze
- Blancheer de boontjes en laat ze schrikken in koud water.
- Snij de lente-ui in ringen (houd wit en groen apart)
- Hak de bladpeterselie fijn. Boen de citroen, rasp de schil en pers het sap uit.
- Kruid de kippenreepjes en bak in olijfolie.
- Fruit het wit van de lente-ui in een pan en blus met citroensap.
- Voeg dit samen met de boontjes en citroenzeste bij de kip. Schep om.
- Strooi het groen van de pijpajuin, de peterselie en de sesamzaadjes erover.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?