Altijd weten wat je gaat eten?
KIP met PRINSESSENBOONTJES en SESAMZAAD
Bereidingswijze
- Blancheer de boontjes en laat ze schrikken in koud water.
- Snij de lente-ui in ringen (houd wit en groen apart)
- Hak de bladpeterselie fijn. Boen de citroen, rasp de schil en pers het sap uit.
- Kruid de kippenreepjes en bak in olijfolie.
- Fruit het wit van de lente-ui in een pan en blus met citroensap.
- Voeg dit samen met de boontjes en citroenzeste bij de kip. Schep om.
- Strooi het groen van de pijpajuin, de peterselie en de sesamzaadjes erover.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?