Kip met portosaus en prei

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. SNIJD DE PREI IN KLEINE REEPJES. VERSNIPPER DE SJALOTTEN.
  2. FRUIT DE PREI EN SJALOTTEN IN HETE OLIJFOLIE. VOEG NADIEN DE BOUILLON, PORTO EN KRUIDEN TOE. LAAT 10 MIN STOVEN OP MATIG VUUR.
  3. LEG DE KIPFILETS OP DE PREI EN LAAT NOG 10 A 15 MIN STOVEN.
  4. HAAL DE KIP UIT DE PAN EN HOUD WARM. VOEG DE Solo Crèmefine Cuisine TOE AAN DE GROENTEN EN EVENTUEEL NOG WAT PORTO (NAAR SMAAK). LAAT DE SAUS INDIKKEN MAAR NIET KOKEN.
  5. DIT GERECHT GAAT GOED SAMEN MET AARDAPPELEN OF AARDAPPELPUREE
  6. IDEAAL IN EEN DIEET!

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?